cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers is verhuisd!

JAAA het is zover! Voorkappers is verhuisd naar de George Marshallweg 5 in Zwaag. Bij deze nieuwe locatie hoort ook een geweldig nieuw Experience Center. Ontdek snel meer over dé plek voor al jouw professionele haar- & beautyproducten.

Nieuw adres Voorkappers

30 september openen wij het nieuwe Experience Center van Voorkappers. Kom je langs? Gezellig! Je bezoekt ons op de George Marshallweg 5, 1689ZS in Zwaag. Het Experience Center is iedere week geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Het assortiment

De kappersgroothandel Voorkappers is verhuisd naar een compleet nieuw pand in Zwaag. Deze nieuwe locatie is nóg groter en heeft daarbij ook een nieuw Experience Center! Hier kun jij al jouw favoriete professionele producten bekijken. Alle prachtige merken die we bij Voorkappers in het assortiment hebben zijn hier te vinden. Denk hierbij aan Schwarzkopf, L’Oréal, Wella, FarmaVita, Goldwell, Kis, Matrix, Indola, Fanola, Wahl, BabylissPRO, Olaplex, K18, Framar, Olivia Garden, Valera, Dyson, Jaguar, E-Kwip en nog veel meer! Bij het Voorkappers Experience Center vind je al jouw favoriete professionele producten onder één dak.

Test nieuwe elektra en tools

Ben je opzoek naar een nieuwe kapperstools? Kom dan zeker langs! Bij de aanschaf van een nieuwe kappersschaar of tondeuse is het soms gewoon fijn om deze even in de hand te houden. Zo kun je voelen of deze aan jouw eisen voldoet. In het Experience Center is diverse elektronica zoals tondeuses en trimmers aangesloten op de elektrawand. Zo kun jij de tools vasthouden, aanzetten en een bewuste keuze maken. Kappersscharen, kappersfietsen en andere producten zijn ook uitvoerig te bekijken en te testen. Daarnaast kun je kennis maken met de nieuwste Dyson beauty tools in ons Experience Center. De nieuwste Dyson innovaties, zoals de Supersonic R, zijn aangesloten en exclusief te testen.

Professioneel advies

In het Experience Center staan onze professionals voor jou klaar! Heb je advies nodig over een service, wil je overstappen naar een nieuw merk of heb je een andere vraag? Onze professionals hebben kapperservaring en uitgebreide kennis van het Voorkappers assortiment, waarmee ze altijd voor jou klaar staan.

Beauty & Nails

Naast kappersproducten is er in het nieuwe Voorkappers Experience Center ook plaats voor beautyproducten als gellak en make-up. Heb jij een nagelsalon, beautysalon of bied je als kapper diverse services aan? Dan kun je zeker in ons nieuwe Experience Center terecht! Bekijk ons uitgebreide assortiment met professionele merken zoals Staleks Pro, LashFX, Claresa, Promed en nog veel meer.

Feestelijke openingsweek Voorkappers Experience Center

Save the date! Van 11 t/m 15 november vieren wij graag de opening van het nieuwe Voorkappers Experience Center met jou. Deze dagen ben je van harte welkom voor exclusieve aanbiedingen die alleen in het Experience Center gelden. Zet deze data alvast in je agenda. Later maken we hier meer over bekend. Hopelijk zien we je daar! 

Neem alvast een kijkje...

Ben je benieuwd naar het nieuwe Experience Center? Bekijk alvast wat sneak peak video's op ons TikTok account!

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken