cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek Color WOW

Misschien ben je de viral producten van Color WOW al eens tegen gekomen op social media. Bij Color WOW draait alles om het oplossen van haarproblemen en het creëren van een WOW-factor voor jouw haar! Van kleurbescherming tot frizz-control, meer volume of geweldige glans... Ontdek alle geweldige producten van Color WOW bij Voorkappers!

Wat is Color WOW?

Color WOW is een trendy merk met innovatieve haarverzorging en haarstylingproducten. De first-of-a-kind formules zijn een ware revolutie op de haarmarkt en hebben bij elkaar wel meer dan 90 gerenomeerde beauty awards gewonnen.

Bij Color WOW zijn ze niet alleen gepassioneerd over haarproducten, ze zijn geobsedeerd. Continu wordt er onderzoek gedaan naar nieuwe innovatie, ingrediënten en technologie om de producten te verbeteren. De producten doen volledig aan de Clean Beauty Standards en zijn vrij van sulfaten, phthalaten, parabenen en andere ingrediënten die de haarkleur dof, donkerder of een andere tint maken. Daarnaast heeft het Color WOW Lab ten minste 2 hittebeschermende factoren toegevoegd aan alle leave-in en stylingproducten voor glanzendere en gezondere resultaten. Color WOW is dan ook zeker een veilige, kwalitatieve keuze voor iedere hair-enthusiast die haarverzorging zonder compromissen wenst.

De meest legendarische producten van Color WOW

The WOW effect

De Color WOW producten gaan viraal om een reden; namelijk de geweldige resultaten! Gigantisch volume tot langdurig pluisvrij haar wat zo een rode loper op kan, met Color WOW zit je gegarandeerd goed. Geen wonder ook dat de producten geliefd zijn bij celebrities die on fleek op evenementen willen verschijnen. Chris Appleton is een Britse haarstylist die enorm fan is van Color WOW. Als stylist doet hij het haar van bekende artiesten zoals Kim Kardashian, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Katy Perry en nog veel meer. Veel producten van Color WOW werken ook goed op extensions en pruiken. Zo kun je mooie looks creëren voor everyday of voor speciale evenementen zoals op het podium, met modeshows of op een rode loper.

Color WOW Curl WOW

Naast de Dream Coat for Curly Hair heeft Color WOW ook een speciale lijn voor krullen: Curl WOW. Stel je voor: perfect gebundelde, veerkrachtige en juicy krullen die er volledig natuurlijk uitzien en ook zo aanvoelen... alsof er niets op je haar zit. Het gepatenteerde Profaxil-18 Complex (ook wel de Naked Technology) van Color WOW met microdispersietechnologie hydrateert, ontkroest en definieert krullen op een gewichtloze, niet-vettige en niet-crunchy manier. De krullen lijn is perfect voor jouw Curl Routine!

Ontdek nog meer producten van Color WOW

Lees meer

  1. Alles over K18 HAIR

  2. FarmaVita Omniplex Blossom Glow

  3. NIEUW: Malibu C

  4. Ontdek Ivybears Vitamins

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken