cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Eugène Schueller. Hij lanceerde de eerste veilige haarkleuring ter wereld. Vanaf dat moment is L’Oréal de expert in haarkleur gebleven en blijven ze verbeteren en innoveren om kappers een groot aanbod te bieden. Ontdek het assortiment aan haarkleuring, verzorging, styling en meer!

Over L'Oréal Professionnel

Sinds 1909 staat L'Oréal Professionnel voor het kappersambacht als kunst, een vakmanschap dat nooit door machines vervangen zal worden. Sindsdien is L'Oréal dé partner van salons met vernieuwing binnen het vak, know-how van kleuren, wetenschap van haarverzorging en de kunst van het stylen.

L'Oréal Professionnel werkt in samenwerking met haarkunstenaars om de nieuwste producten, trends en technieken binnen de kappersbranche te ontwikkelen. Ontdek het hele assortiment van de uitgebreide, professionele verzorgingslijn Serie Expert tot het enorme kleurenpallet van Majirel, de high-end styling van Tecni Art en de kracht van stoom in de L'Oréal Steampod.

L'Oréal kleuring

Kleuringen van het lichtste blond tot het diepste zwart. Met of juist zonder ammonia, met de L'Oréal Professionnel haarkleuringen is er voor iedereen een perfecte haarkleur. Ontdek het hele assortiment aan permanente kleuringen, blonderingen, toners, oxidanten en nog veel meer.

L'Oréal haarverzorging

L'Oréal Professionnel biedt met zijn hoogmoleculaire precisietechnologie professionele verzorging voor alle haartypes. De verzorgingslijn heet Serie Expert en biedt alle verzorging die je nodig hebt, zowel voor thuis als voor in de salon. Met de grote verpakkingen kun jij in de salon wel even voort. De kleinere verpakkingen zijn ideaal als upsell aan je klanten, zodat zij thuis de juiste haarverzorging voor hun haartype kunnen voortzetten. Heb jij krullen, blond haar, gekleurd haar, beschadigd haar, droog haar, pluizig haar of iets anders? Ontdek het volledige assortiment van L'Oréal haarverzorging bij Voorkappers!

L'Oréal haarstyling

Een haarlook is natuurlijk niet compleet zonder professionele styling. L'Oréal heeft een uitgebreid stylingassortiment met de Tecni Art lijn. Uiteraard vind je bij Voorkappers ook de Infinium Pure en Elnett haarlak waar L'Oréal bekend om staat. Op zoek naar volledige omvorming van het haar? Bekijk dan de permanent producten van L'Oréal Dulcia.

L'Oréal Steampod

De Steampod van L'Oréal Professionnel is een alles-in-één professionele stoomstijler voor ongelimiteerde haarstylen. Met de Steampod creëer je diverse looks 3x sneller, 2x zachter en met 95% minder schade aan het haar! Dankzij het design kun je zowel steil haar als krullen en waves creëren met deze tang.

Gerelateerde producten:

Lees meer

  1. Matrix

  2. Ontdek Framar

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken