cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek Ivybears Vitamins

Vitamine gummies die heerlijk smaken én bijdragen aan jouw gezondheid? Ontdek de collectie aan Ivybears Vitamins! Deze vrolijke beertjes zorgen voor een fruitige smaakexplosie en helpen bij diverse problemen zoals haargroei, sterke nagels, immuun-boost, extra energie en een glowing skin. Meer weten over de Ivybears? Lees dan snel verder!

Wat zijn Ivybears?

Ivybears zijn heerlijke vitamine gummies die zijn geformuleerd en geproduceerd met een hoge kwaliteit standaard van beauty- en gezondheidexperts. Ivybears zijn niet voor niets de bestselling vitamines in Europa! De beertjes smaken heerlijk en zijn volledig samengesteld met natuurlijke ingrediënten. De vitamines worden onder strenge controle geproduceerd in Duitsland en zijn EU gecertificeerd. Er zijn verschillende soorten Ivybears verkrijgbaar met verschillende vitamines en ingrediënten om te voldoen aan jouw unieke behoeften! Alle Ivybears zijn natuurlijk lekker, veganistisch, halal en bevatten geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Ook zijn de gummies vrij van titanium dioxide.

Alle voordelen op een rijtje

Ivybears Hair Vitamins

De haarvitamines van Ivybears zijn verkrijgbaar in 2 varianten voor mannen en voor vrouwen. De haarvitamine gummies zitten bomvol met geconcentreerde biotine, foliumzuur, zink en talrijke vitaminen zoals Vitamine A, C, D, E, B5, B6 en B12. De Hair Vitamins zorgen voor het behoud en de groei van gezond haar. Wil je graag sterker en gezond haar? Dan zijn deze Ivybears echt iets voor jou. Bovendien helpen de Hair Vitamins ook voor sterkere nagels. De Woman's Hair Vitamins smaken naar fruitige bessen en de Men's Hair Vitamins naar frisse appels.

Ivybears Vibrant Skin Vitamins

De Skin Vitamins zitten bomvol met collageen en hyaluronzuur om jouw huid een boost te geven! De gummies verminderen oneffenheden, verbeteren de elasticiteit van de huid en voorkomen vroegtijdige tekenen van huidveroudering voor een stralende en mooie huid. Ben jij op zoek naar een boost voor jouw huid en wil je een mooie glow? Dan zijn de Vibrant Skin Vitamins the way to go. Vanaf je 25-ste levensjaar neemt de natuurlijke productie van collageen af. Door collageen supplementen te gebruiken blijft je huid stralend, elastisch, glad en jong! De Vibrant Skin Vitamins smaken naar een fruitige mix van bosbessen. Let op: de Vibrant Skin Vitamins zijn niet veganistisch ivm het collageen.

Ivybears Boost Immune Vitamins

Kan jouw immuun systeem wel een boost gebruiken? Stimuleer het immuunsysteem op natuurlijke wijze met deze gummies vol met zink, biotine, vitamine B6, E, D2, B2, B12 en C om het lichaam perfect te ondersteunen en je te voorzien van extra energie. De multivitaminen Boost Immune smaken naar fruitige sinaasappels.

Ivybears Boost Energy Vitamins

Wil je je fitter en energieker voelen? Of ben je opzoek naar extra concentratie en minder vermoeidheid? Dan zijn de Boost Energy Gummies echt iets voor jou! Deze gummies zitten bomvol met Taurine, Caffeïne, Vitamine B6 en B12 om je extra energie te geven. De ingrediënten zijn bewezen om de concentratie te verhogen, prestaties te verbeteren en vermoeidheid tegen te gaan. Je voelt je fitter en energieker! De gummies smaken naar een fruitige mix van kersen.

Lees meer

  1. Olaplex vs K18 - Welk leave-in masker is beter?

  2. De Slicked Back hairstyle voor vrouwen

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken