cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

2024 Hottest Summer Hair Trends

Ontdek dé haartrends van de zomer van 2024! Van een boblijn tot een blow-out, trendy Birkin Bangs of een klassieke beach wave. Geef jouw hair-game een upgrade deze zomer met onze ideeën voor een nieuwe haircut of hairstyle!

De zomer van 2024 is eindelijk hier! Alhoewel we in het weer nog niet echt merken dat het zomer is... hebben we wel al zin in zomerse hairstyles en haircuts! Heb je een zonnige vakantie op de planning of ben je gewoon opzoek naar een nieuwe, trendy look? Lees dan snel verder, want wij zetten alle zomerse haartrends voor 2024 voor je op een rijtje!

1. The Bob

Met een boblijn kun je dit jaar de plank gewoon niet mis slaan. The Bob is nog nooit zo populair geweest. Met warm weer is het ook lekker om korter haar te hebben, so chop it off! Celebrities over de hele wereld zoals Hailey Bieber en Sydney Sweeney rocken deze hairstyle. Ga voor een moderne, edgy blunt bob zoals Hailey Bieber. De scherpe cut zorgt voor een klassieke stijl mét een moderne twist. Style af door wat waves toe te voegen voor extra volume en een chique look. Twee trends in één combineren? Ga dan voor de Mob Wife Bob. Deze bob van Eiza Gonzalez past perfect bij de virale 'mob wife aesthetic' en is een meer dramatische variant van een boblijn met een zijscheiding én prachtige krullen. Tot slot is de Old Money Bob van Sydney Sweeney een tijdloze klassieker. Deze bob is geïnspireerd op de Hollywood Elegance met subtiele laagjes die rond naar binnen worden geföhnd.

2. Bombshell Hair with Bangs

Retro meets glam met deze hairstyle die helemaal viraal gaat door Sabrina Carpenter. Wij denken dat haar van de espresso-zangeres misschien wel dé meest aangevraagde hairstyle gaat zijn van deze zomer! Volumineus haar met face-framing bangs maken zeker een statement. Wil jij deze hairstyle ook? Vraag dan aan de stylist in de salon om lange lagen én een pony met volume. Let op dat de laagjes voor de pony niet te dik of te kort worden. De key voor deze look zijn juist die wispy bangs die eruit zien alsof je er weinig moeite voor hebt gedaan! Deze bangs en layers zijn prachtig op lang haar, maar ook ideaal om meer volume in je boblijn te krijgen.

3. Classic Beachy Waves

Is de zomer eigenlijk wel compleet zonder beachy waves? Deze hairstyle is áltijd een trend als het zomer is. Of je nou van nature beachy waves rockt of met een smalle krultang en wat salt spray de natuur een handje helpt... beachy waves zijn hot! Helemaal nu Mamma Mia girlies trending zijn op social media. Deze nonchalante hairstyle wordt namelijk ook gedragen door Sophie en de jonge Donna in Mamma Mia Here We Go Again! Leuk jouw beach waves extra op met wat vlechtjes, kraaltjes of een half-updo voor een nonchalante look alsof je net van het strand vandaan komt.

4. Birkin Bangs

Move over Curtain Bangs! There are new bangs in town. Wat zijn Birkin Bangs? Birkin Bangs zijn lange, zachte bangs vernoemd naar de iconische Franse actrice Jane Birkin. Channel your inner French Girl met deze haarstyle die net zo iconisch is als de Hermès tas die ook naar Jane Birkin is vernoemd. Vele celebrities zijn al gespot met de Birkin Bangs. Denk maar aan de iconische fringe van Jenna Ortega als Wednesday in de gelijknamige serie, Lily Collins als Emily in Paris en Dakota Johnson die deze look al populair maakte tijdens Fifty Shades. Wat is het verschil tussen Birkin Bangs en Curtain Bangs? Curtain Bangs zijn vaak iets langer en vallen langs de wangen en de kin. Birkin Bangs blijven echt rondom de ogen en de wenkbrauwen. Ze hebben een vollere en meer fluffy uitstraling dan Curtain Bangs.

5. Sleek looks

Strakke haarstyles zijn al een tijdje trending en ook deze zomer gaan we ze veel zien. Gelukkig maar, want hoe moeten we ons 3th-day of greasy hair anders verbergen!? De populaire Sleek Bun blijft hot. Deze zomer maak je hem extra dramatisch met Spiky uiteindes. Houdt de uiteindes strak of maak er een waaier van voor de ultieme Spiky Bun. De sleek look gaat ook perfect samen met een ponytail, bubble braid of textured braid. Perfect voor een festival of op vakantie! Zo kun jij je haar lekker vast dragen én zie je er Instagram-waardig uit. Heb jij krullend haar? Maak de bovenkant dan glad en laat jouw krullen shinen in een lage of juist hoge paardenstaart.

6. Golden Hour Hair

Haar in de kleur van golden hour tijdens een zonsondergang? Can it get any more summery!? Laat de golden hour glow terug stralen in je haar met zwoele perziktinten. Deze trend kun je permanent laten kleuren in de salon of tijdelijk rocken met een kleurmasker in een perziktint.

Lees meer

  1. Wat is face framing?

  2. Make-up look voor de perfecte pasfoto

  3. Festival seizoen komt eraan!

  4. De Slicked Back hairstyle voor vrouwen

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken